Μουρίνιο: «Αν με διώξουν θα διώξουν τον καλύτερο προπονητή που είχε η ομάδα»
Μπορεί η Τσέλσι να δυσκολεύεται να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα αντιμετωπίζει, να βρίσκεται μια μόλις θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην Αγγλία και να μετράει ήδη 6 ήττες στη φετινή σεζόν, ο Ζοσέ Μουρίνιο παραμένει απολαυστικός στις συνεντεύξεις Τύπου που παραχωρεί. Αυτή τη φορά μετά την ήττα από τη Σαουθάμπτον, ο Πορτογάλος δήλωσε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί και θα φύγει μόνο αν τον απολύσουν από τη διοίκηση, όμως αν το κάνουν θα έχουν απολύσει τον... καλύτερο προπονητή στην ιστορία της ομάδας.
Μπορεί η Τσέλσι να δυσκολεύεται να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα αντιμετωπίζει, να βρίσκεται μια μόλις θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην Αγγλία και να μετράει ήδη 6 ήττες στη φετινή σεζόν, ο Ζοσέ Μουρίνιο παραμένει απολαυστικός στις συνεντεύξεις Τύπου που παραχωρεί.
Αυτή τη φορά μετά την ήττα από τη Σαουθάμπτον, ο Πορτογάλος δήλωσε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί και θα φύγει μόνο αν τον απολύσουν από τη διοίκηση, όμως αν το κάνουν θα έχουν απολύσει τον… καλύτερο προπονητή στην ιστορία της ομάδας.
Παράλληλα δήλωσε ότι η πιθανότητες για πρωτάθλημα είναι ελάχιστες, όμως καθησύχασε λέγοντας πως η Τσέλσι θα είναι στην 4άδα.
«Αν η ομάδα θέλει να με διώξει θα πρέπει να το κάνει εκείνη, γιατί εγώ δεν παραιτούμαι. Το να βγούμε πρωταθλητές είναι πολύ δύσκολο γιατί η διαφορά είναι μεγάλη, όμως είμαι πεπεισμένος ότι θα τερματίσουμε στην 4άδα. Είναι μια πολύ σοβαρή στιγμή στην ιστορία αυτής της ομάδας, επειδή αν με διώξουν θα διώξουν τον καλύτερο προπονητή που είχε ποτέ η ομάδα. Το μήνυμα είναι πως τα αποτελέσματα είναι λάθος του προπονητή. Αυτή είναι η στιγμή για όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και μείνουμε ενωμένοι», ήταν τα λόγια του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.