Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Με αποκλεισμό από τις εκλογές της FIFA κινδυνεύει ο Πλατινί

Με αποκλεισμό από τις εκλογές της FIFA κινδυνεύει ο Πλατινί

Με αποκλεισμό από τις διαδικασίες εκλογής προέδρου της FIFA κινδυνεύει ο Μισέλ Πλατινί, καθώς ο Γάλλος σύμφωνα με πληροφορίες έχει μπει στο... μικροσκόπιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για πιθανή εμπλοκή του στο σκάνδαλο Μπλάτερ.

Με αποκλεισμό από τις διαδικασίες εκλογής προέδρου της FIFA κινδυνεύει ο Μισέλ Πλατινί, καθώς ο Γάλλος σύμφωνα με πληροφορίες έχει μπει στο… μικροσκόπιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για πιθανή εμπλοκή του στο σκάνδαλο Μπλάτερ.

Συγκεκριμένα η ανεξάρτητη Επιτροπή Ηθικής της FIFA ερευνά συναλλαγή που είχε με τον Ελβετό πρώην πρόεδρο.

Πρόκειται για την αμοιβή ύψους 1,8 εκατ. ευρώ που έλαβε ο Πλατινί με
καθυστέρηση εννέα ετών, από το διάστημα που «έκανα δουλειά για τη FIFA
έχοντας υπογράψει σχετικό συμβόλαιο», σύμφωνα με τη θέση που ανέπτυξε ο
ίδιος στις ελβετικές αρχές.

Ετσι πρόκειται να ανακριθούν και οι δύο. Μετά από αυτό θα αποφασιστεί αν θα επιβληθεί ποινή προσωρινής αναστολής στον Πλατινί με την κατηγορία της «απιστίας σε υπόθεση πληρωμής».

Αυτό βέβαια θα σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στη διαδικασία διαδοχής του Μπλάτερ στην προεδρία της FIFA.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο