Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Αστέρας στο πλευρό των προσφύγων
Στο πλευρό των προσφύγων θα σταθούν, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Αστέρας
Τρίπολης, αφού όπως ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου και οι 80 ομάδες που
συμμετέχουν σε Champions και Europa League συμφώνησαν δώσουν 1 ευρώ για
κάθε εισιτήριο που διαθέτουν για το πρώτο εντός έδρας ματς.
Στο πλευρό των προσφύγων θα σταθούν, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, αφού όπως ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου και οι 80 ομάδες που συμμετέχουν σε Champions και Europa League συμφώνησαν δώσουν 1 ευρώ για κάθε εισιτήριο που διαθέτουν για το πρώτο εντός έδρας ματς.
Την ιδέα αυτή την ξεκίνησε η Πόρτο, με την Γκλάντμπαχ να είναι η πρώτη που απάντησε θετικά. Τελικά αυτό ευαισθητοποίησε όλες τις ομάδες, οι οποίες συμφώνησαν να συμμετάσχουν.
Έτσι αναμένεται να μαζευτούν περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τους πρόσφυγες.
The 80 @ChampionsLeague & @EuropaLeague clubs have agreed that €1/ticket for their first home game will be donated to the refugee cause.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.