Ηττήθηκαν αλλά προκρίθηκαν στις 24 καλύτερες ομάδες Καραγκούνη/Μεθενίτη
Οι Πένυ Καραγκούνη και Πηγιάνα Μεθενίτη προκρίθηκαν στις 24 καλύτερες ομάδες μπιτς βόλεϊ των ευρωπαϊκών αγώνων του Μπακού. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε ύστερα από αμφίρροπο παιχνίδι με 1-2 (14-21, 21-19, 13-15) από το ολλανδικό δίδυμο των Φαν Χέστελ/Φαν Ντε Φλιστ, αλλά κατετάγη στην τρίτη θέση του Δ΄ ομίλου ξεπερνώντας τις Βουλγάρες Ανγκέλοβα και Μισόνοβα.
Οι Πένυ Καραγκούνη και Πηγιάνα Μεθενίτη προκρίθηκαν στις 24 καλύτερες ομάδες μπιτς βόλεϊ των ευρωπαϊκών αγώνων του Μπακού.
Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε ύστερα από αμφίρροπο παιχνίδι με 1-2 (14-21, 21-19, 13-15) από το ολλανδικό δίδυμο των Φαν Χέστελ/Φαν Ντε Φλιστ, αλλά κατετάγη στην τρίτη θέση του Δ΄ ομίλου ξεπερνώντας τις Βουλγάρες Ανγκέλοβα και Μισόνοβα.
Επόμενος αγώνας την Πέμπτη όπου οι Ελληνίδες θα αγωνιστούν σε νοκ άουτ συνάντηση, διεκδικώντας την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Για το όραμα που του έδωσε ο Αριστοτέλης Μυστακίδης και πώς κατάφερε να τον πείσει να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Αντρέα Τρινκιέρι κατά την παρουσίασή του από τον δικέφαλο. Οι στόχοι που έθεσε.
Δεν υπήρξε άλλη αναβολή κι έτσι ο αστέρας της Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ κρίθηκε ένοχος για όσα έκανε το 2020 στη Μύκονο, με τις ελληνικές Αρχές να του επιβάλουν ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας