Εβδομάδα εξελίξεων στον ΠΑΟΚ καθώς «πιέζουν» τα χρονικά περιθώρια
Για τον ΠΑΟΚ η αρνητική πορεία της περιόδου 2014-15 τελείωσε οριστικά την Κυριακή, με το τελευταίο παιχνίδι των πλέι-οφ, και από σήμερα, Δευτέρα, ξεκινάει η εβδομάδα ανακοινώσεων εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν 2015-16. Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει η πολυτέλεια της απώλειας άλλου χρόνου, αφού σε 37 μέρες ξαναμπαίνει για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Β΄ προκριματικού γύρου του Europa League. Το θέμα προπονητή αλλά και αυτό της προετοιμασίας με τις λεπτομέρειες, το κέντρο, τις ημερομηνίες και τα φιλικά, αλλά και των πρώτων κινήσεων όσον αφορά το ρόστερ, δεν θα καθυστερήσει και οι ανακοινώσεις αναμένονται εντός της νέας εβδομάδας, δεδομένου πως τα στενά χρονικά περιθώρια «πιέζουν».
Για τον ΠΑΟΚ η αρνητική πορεία της περιόδου 2014-15 τελείωσε οριστικά την Κυριακή, με το τελευταίο παιχνίδι των πλέι-οφ, και από σήμερα, Δευτέρα, ξεκινάει η εβδομάδα ανακοινώσεων εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν 2015-16.
Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει η πολυτέλεια της απώλειας άλλου χρόνου, αφού σε 37 μέρες ξαναμπαίνει για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Β΄ προκριματικού γύρου του Europa League.
Συνεπώς, τα συμπεράσματα για τα λάθη που έγιναν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν ήδη αναγνωριστεί και η διόρθωσή τους ξεκίνησε με την πρόσληψη του νέου αθλητικού διευθυντή, Φρανκ Άρνεσεν.
Ο τελευταίος θα ξανάρθει για τρίτη φορά, τις επόμενες μέρες, αλλά οριστικά θα εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη στις 16 Ιουνίου για την παρουσίαση του και την ανάληψη καθηκόντων.
Το θέμα προπονητή αλλά και αυτό της προετοιμασίας με τις λεπτομέρειες, το κέντρο, τις ημερομηνίες και τα φιλικά, αλλά και των πρώτων κινήσεων όσον αφορά το ρόστερ, δεν θα καθυστερήσει και οι ανακοινώσεις αναμένονται εντός της νέας εβδομάδας, δεδομένου πως τα στενά χρονικά περιθώρια «πιέζουν».
Στην ονοματολογία προπονητών-παικτών ο ΠΑΟΚ δεν συμμετέχει και δεν διαψεύδει οτιδήποτε αναγράφεται ή κυκλοφορεί.
Ανοιχτό θα μείνει για μέρες και το θέμα της επιστροφής δανεικών παικτών που αγωνίστηκαν σε ομάδες του εξωτερικού, όπως οι Λούκας, Χακόμπο, Μάρτενς και Πέλκας, δεδομένου πως γι΄ αυτούς θα πρέπει να αποφασίσει και να τοποθετηθεί ο νέος τεχνικός, που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.
Πάντως, σε ό,τι αφορά τον Λούκας Πέρεθ, που φέτος αγωνίστηκε στην Λα Κορούνια, αρκετές συζητήσεις και αναφορές γίνονται στον ισπανικό Τύπο, δεδομένου πως η Λα Κορούνια επιθυμεί να τον διατηρήσει στην δύναμή της, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν έχει φθάσει ως τώρα ουδεμία πρόταση για την πώληση ή και εκ νέου δανεισμό του επιθετικού.
Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον και άλλων ισπανικών ομάδων, που όμως δεν εκδηλώθηκε με την μορφή επίσημων προτάσεων.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Θετικά νέα για τη χιλιοταλαιπωρημένη φέτος Μονακό, καθώς ο Νίκολα Μίροτιτς επιστρέφει στις προπονήσεις. Τι ισχύει σχετικά με τη συμμετοχή του στον αγώνα των Μονεγάσκων με τον Παναθηναϊκό (27/3, 21:15)
«Οι καλύτεροι της λίγκας»! Οι Βέλγοι αποθεώνουν τους δύο Έλληνες Καρέτσα και Τζόλη που αγωνίζεται σε Γκενκ και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα, κάνοντας τη διαφορά.
Στο Λος Άντζελες για το παιχνίδι των Μπακς ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης Ρίτσαρντ Σιάο, είχε την ευκαιρία να τα πει με Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά και τον θρύλο της Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ
Η 6η θέση του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν προκάλεσε αίσθηση για έναν αθλητή που είναι τα τελευταία χρόνια, συνώνυμο του βάθρου!
Δήμος Μπουλούκος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας