«Δώρο Θεού» για τον Μαρκαριάν η Εθνική
O Σέρχιο Μαρκαριάν χαρακτήρισε «δώρο Θεού» την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του «Ovation». Παράλληλα ο Ουρουγουανός προπονητής αναφέρθηκε και στους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι».
O Σέρχιο Μαρκαριάν χαρακτήρισε «δώρο Θεού» την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας μιλώνταςστην εφημερίδα της πατρίδας του «Ovation». Παράλληλα ο Ουρουγουανός προπονητής αναφέρθηκε και στους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι».
«Πρώτον, επειδή αγαπώ την Ελλάδα όπου έχω δουλέψει παλιότερα, ξέρω το ποδόσφαιρό της και όλοι εκεί μού είχαν φερθεί πολύ καλά. Εκτός αυτού, για οποιονδήποτε προπονητή είναι μεγάλη τιμή να κατευθύνει την εθνική ομάδα μιας χώρας και τρίτον, επειδή είναι μια σημαντική οικονομική συμφωνία για μένα. Ολα αυτά για μένα είναι ένα δώρο που μου έκανε ο Θεός», ανέφερε αρχικά ο 71χρονος τεχνικός.
Στη συνέχεια μίλησε για τον ρόλο του Καραγκούνη στην επιλογή του: «Ηταν το κλειδί. Τον είχα ως ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό και σήμερα είναι αθλητικός διευθυντής της ομοσπονδίας. Προφανώς δεν θα είχε γίνει κάτι χωρίς τη δική του υποστήριξη και την τελική σύστασή του».
Τέλος ο Μαρκαριάν μίλησε για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της η Εθνική: «Κάθε δουλειά είναι μια πρόκληση. Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η φιλοδοξία είναι αυτή τη στιγμή στο… μηδέν. Δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση, μόνο μια μικρή ελπίδα. Θέλουμε να αντιστρέψουμε αυτήν την κατάσταση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα
- Βουνό οι υποχρεώσεις για φορολογούμενους και ασφαλισμένους
- Ντιν Μάρτιν: Ο «Βασιλιάς του Κουλ» που έντυσε τον χειμώνα με τη φωνή του
- Γιατί αυξάνονται κατακόρυφα οι ανήλικοι κρατούμενοι
- Μην το κρατάς μέσα σου: Το βρίσιμο μπορεί να σου «φτιάξει» τη συγκέντρωση και τη παραγωγικότητα;
- Γιατί το στυλ δεν είναι πανάκεια – Και η Μπριζίτ Μπαρντό είναι το ιδανικό παράδειγμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442