Στους «4» η «Γιούβε» με τη «χρυσή» αλλαγή του Μοράτα…
Με γκολ του Αλβάρο Μοράτα στο 89', η Γιουβέντους νίκησε 1-0 την Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι» και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ιταλίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ρόμα ή Φιορεντίνα.
Με γκολ του Αλβάρο Μοράτα στο 89′, η Γιουβέντους νίκησε 1-0 την Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι» και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ιταλίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ρόμα ή Φιορεντίνα.
Το πιο αξιοσημείωτο γεγονός του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Πέδρο Μέντες στο 35ο λεπτό, ενώ ίσως η μόνη αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος ήταν το δοκάρι του Σιμόνε Πέπε στις καθυστερήσεις.
Η Γιουβέντους είχε άλλη μια καλή στιγμή σε κεφαλιά του Τζιόρτζιο Κιελίνι στο 55′. Τελικά, ο γόρδιος δεσμός λύθηκε από τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 77′ και σκόραρε στο 89′.
Τα αποτελέσματα των προημιτελικών και τα ζευγάρια των ημιτελικών έχουν ως εξής: ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Μίλαν-Λάτσιο 0-1 Πάρμα-Γιουβέντους 0-1 Ρόμα-Φιορεντίνα 3/2 Νάπολι-Ίντερ 4/2
ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Λάτσιο – Νάπολι ή Ίντερ Ρόμα ή Φιορεντίνα – Γιουβέντους
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό - Οι επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για το ματς με τους Βοιωτούς.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό των play offs της Α1 μπάσκετ γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας