«Στέγνωσαν» από πατάτες τηγανητές τα McDonald’s Βενεζουέλας
Χωρίς πατάτες τηγανητές σερβίρονται τα γεύματα στα McDonald's της Βενεζουέλας, χωρίς όμως να συμφωνούν όλοι με το λόγο της έλλειψης. Επισήμως, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα 100 εστιατόρια της αμερικανικής εταιρείας στην χώρα μιλά για «εργατικές διαφορές» σε λιμάνια των δυτικών ΗΠΑ από τα οποία γίνονται οι εξαγωγές, όμως οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι απλά ένα ακόμα δείγμα των ελλείψεων που αντιμετωπίζει η χώρα.
Χωρίς πατάτες τηγανητές σερβίρονται τα γεύματα στα McDonald’s της Βενεζουέλας, χωρίς όμως να συμφωνούν όλοι με το λόγο της έλλειψης.
Επισήμως, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα 100 εστιατόρια της αμερικανικής εταιρείας στην χώρα μιλά για «εργατικές διαφορές» σε λιμάνια των δυτικών ΗΠΑ από τα οποία γίνονται οι εξαγωγές, με αποτέλεσμα να μην φορτώνονται οι κατεψυγμένες πατάτες με προορισμό τη Βενεζουέλα.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η ισπανική El Pais, αντίστοιχο πρόβλημα παρουσιάστηκε και στην Ιαπωνία.
Όμως, πολλοί άλλοι βλέπουν ένα ακόμα δείγμα των ελλείψεων που αντιμετωπίζει η χώρα, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης.
Εκπρόσωποι του κλάδου στις ΗΠΑ σημειώνουν ότι το πρόβλημα είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από αυτή την περίφημη «εργατική διαφορά». Όπως ανέφερε ένας αμερικανός του κλάδου στο Associated Press, ήδη από τους πρώτους μήνες του 2014, οι εισαγωγές πατάτας στη Βενεζουέλα είχαν σημειώσει τεράστια μείωση, σε σχέση με τις αντίστοιχες εισαγωγές του 2013.
Πάντως, το τηλεοπτικό δίκτυο Telesur μετέδωσε στο Καράκας, ότι τα McDonald’s μπήκαν και αυτά στη λίστα των εταιρειών που πολεμούν τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Καρέτσα – Ο Λουίς Ενρίκε παρακολουθεί στενά την περίπτωση του»
- Προθεσμία για την Τρίτη πήρε ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου – Τα ευρήματα που «έδεσαν» την υπόθεση
- Στεγαστική κρίση: Τα… «άσφαιρα» μέτρα, η φωτιά στα υλικά και τα σπίτια που μίκρυναν – Ο Γολγοθάς ενός ενοικιαστή
- Θέατρα: Κλειστά το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, λόγω απεργίας του Σ.Ε.Η
- Εφιαλτική νύχτα των Χριστουγέννων για μια γυναίκα στην Αταλάντη – Σκύλος τη δάγκωσε και της έκοψε δύο δάχτυλα
- Γαύδος: Διάσωση 361 αλλοδαπών από το Λιμενικό
- «Κινείται για τον Αντράντε ο ΠΑΟΚ…»
- Ελένη Παπαδοπούλου: Στην Ευελπίδων ο γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – Όταν έλεγε ότι «ήταν ατύχημα από τσιγάρο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)





















![Γιγαντιαίος χιονάνθρωπος καλωσορίζει τους επισκέπτες στο Harbin Ice Snow World στην Κίνα – Δείτε πως φτιάχτηκε [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/snowman2-315x220.jpg)

![Η βροχή βάφτηκε κόκκινη στο Ορμούζ του Ιράν – Εντυπωσιακές εικόνες [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blood-rain2-315x220.jpg)


















































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442