Ο Ομπράντοβιτς καλωσόρισε τον Ζήση στη Φενέρμπαχτσε
Με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε θα αγωνίζεται στο εξής ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Πόλη για λογαριασμό των πρωταθλητών Τουρκίας. Και μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του Έλληνα γκαρντ από την Ούνιξ Καζάν, ωστόσο, ο τεχνικός της «Φενέρ», Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του Έλληνα πλέι μέικερ.
Με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε θα αγωνίζεται στο εξής ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Πόλη για λογαριασμό των πρωταθλητών Τουρκίας. Και μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του Έλληνα γκαρντ από την Ούνιξ Καζάν, ωστόσο, ο τεχνικός της «Φενέρ», Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του Έλληνα πλέι μέικερ:
«Θέλαμε να ενισχυθούμε στη θέση αυτή και ήταν η ιδανική επιλογή. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να τον αποκτήσουμε και αποφασίσαμε να το κάνουμε. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ στην οργάνωση του παιχνιδιού, ειδικά στο Top 16 που είναι πολύ απαιτητικό», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός.
Ο Ζήσης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, θα βρίσκεται στη διάθεση του «Ζοτς» για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2/1) στην πρεμιέρα του Top16.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζήσης αποτελούσε έναν από τους αγαπημένους παίκτες του Σέρβου κόουτς από την εποχή του Παναθηναϊκού.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.