Ο Μπλάτερ έθεσε θέμα «Instant Replay» και για το ποδόσφαιρο
Πιλοτική εφαρμογή του «instant replay» και στο ποδόσφαιρο μέσα στο 2015, προανήγγειλε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ. Αρχικά, η δυνατότητα χρήσης βίντεο από τους διαιτητές στη διάρκεια του αγώνα, αφορούσε μόνο τους αγώνες του τένις, ενώ τα τελευταία χρόνια ενσωματώθηκε και σε αρκετά ομαδικά αθλήματα, όπως το βόλεϊ και το μπάσκετ, υπό προϋποθέσεις. Στο ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τον Μπλάτερ, είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθεί «πιλοτικά» μέσα στο 2015 και θα μπορούν να το προκαλέσουν οι ίδιοι οι προπονητές!
Πιλοτική εφαρμογή του «instant replay» και στο ποδόσφαιρο μέσα στο 2015, προανήγγειλε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ. Αρχικά, η δυνατότητα χρήσης βίντεο από τους διαιτητές στη διάρκεια του αγώνα, αφορούσε μόνο τους αγώνες του τένις, ενώ τα τελευταία χρόνια ενσωματώθηκε και σε αρκετά ομαδικά αθλήματα, όπως το βόλεϊ και το μπάσκετ, υπό προϋποθέσεις.
Στο ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τον Μπλάτερ, είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθεί «πιλοτικά» μέσα στο 2015 και θα μπορούν να το προκαλέσουν οι ίδιοι οι προπονητές!
«Μπορούμε να το δοκιμάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20, όταν θα είμαστε στη Νέα Ζηλανδία. Μπορεί να γίνει μόνο όταν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη στα ματς», υποστήριξε ο Μπλάτερ, που τόνισε ότι θα ξαναβάλει υποψηφιότητα.
«Οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία ανά ημίχρονο, δύο ή μια φορά, να προκαλέσουν την απόφαση του διαιτητή, αλλά μόνο όταν το παιχνίδι σταματήσει.
Θα πρέπει να υπάρχει ένα μόνιτορ από την εταιρεία τηλεοπτικής παραγωγής και στη συνέχεια ο διαιτητής και ο προπονητής θα ρίχνουν μια ματιά.
Ο διαιτητής θα μπορεί να αλλάξει άποψη, όπως γίνεται για παράδειγμα στο τένις», υποστήριξε.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»