Φιλική νίκη της Ουρουγουάης απέναντι στην Ιαπωνία
Με ήττα συνοδεύθηκε το ντεμπούτο του Μεξικανού Χαβιέρ Αγκίρε στον πάγκο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας, καθώς οι «μπλε σαμουράι» ηττήθηκαν σήμερα 2-0 από την Ουρουγουάη, στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Σαπόρο.
Με ήττα συνοδεύθηκε το ντεμπούτο του Μεξικανού Χαβιέρ Αγκίρε στον πάγκο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας, καθώς οι «μπλε σαμουράι» ηττήθηκαν σήμερα 2-0 από την Ουρουγουάη, στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Σαπόρο.
Τα τέρματα της «τσελέστε», την οποία δεν ενίσχυσε ο Λουίς Σουάρες, λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί για το δάγκωμα στον Τζόρτζιο Κιελίνι, σημείωσαν οι Έντινσον Καβάνι (34΄) και Άμπελ Ερνάντες (71΄).
Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 88΄, αλλά ο Γιοσινίρο Μούτο «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι.
Ο 55χρονος Αγκίρε διαδέχθηκε στο «τιμόνι» της εθνικής Ιαπωνίας τον Ιταλό Αλμπέρτο Τζακερόνι, ο οποίος παραιτήθηκε μετά τον αποκλεισμό του ασιατικού συγκροτήματος στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
- Εκτός δράσης για ακόμη 4-6 εβδομάδες ο Λάρκιν
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Πώς ήταν πέρσι η βαθμολογία την 23η αγωνιστική: Η απόλυτη σύγκριση της Super League (pics)
- Super League: Τα κριτήρια ισοβαθμίας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος
- Οι διαιτητές του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442