Δίωξη στον Ολυμπιακό Βόλου από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα
Δίωξη σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, κατέθεσε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, εξαιτίας της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο σύλλογος της Μαγνησίας στο ημίχρονο του αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη. Οι Βολιώτες, είχαν εκφράσει τα έντονα παράπονα του για την διαιτησία της αναμέτρησης και ζητούσε την παραίτηση των Δ.Σ της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.
Δίωξη σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, κατέθεσε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, εξαιτίας της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο σύλλογος της Μαγνησίας στο ημίχρονο του αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη.
Οι Βολιώτες, είχαν εκφράσει τα έντονα παράπονα του για την διαιτησία της αναμέτρησης και ζητούσε την παραίτηση των Δ.Σ της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1, 4 και 5) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ανακοίνωση στις 11/6/2014)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το στάδιο Αζάντι στην Τεχεράνη έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
- Εκτός δράσης για ακόμη 4-6 εβδομάδες ο Λάρκιν
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Πώς ήταν πέρσι η βαθμολογία την 23η αγωνιστική: Η απόλυτη σύγκριση της Super League (pics)
- Super League: Τα κριτήρια ισοβαθμίας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442