Τη δεκαετία του 90′ η Ναόμι Κάμπελ και η Κέιτ Μος βασίλευαν μαζί στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, ως ένα δυναμικό και δημοφιλές δίδυμο. Μετά απο χρόνια χωριστά, η επανένωση τους μέσω Instagram είναι αρκετή για να ενθουσιάσει και πάλι τους φανς τους.
Αφορμή το ταξίδι τους στη Βραζιλία, όχι για ένα ακόμη πάρτυ, αλλά για την ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει η amfAR, το ‘Inspiration Gala», οργάνωση για την καταπολέμηση του AIDS.
Κατα τη διαμονή τους για την εκδήλωση φωτογραφήθηκαν με το σχεδιαστή του οίκου Givenchy Ρικάρντο Τίσκι αλλά και οι δύο τους, θυμίζοντας μας παλιές καλές εποχές, και κάνοντας φανερό την καλή πλεόν φιλική τους σχέση. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν απο το Instagram της Ναόμι Κάμπελ και του ιταλού σχεδιαστή Ρικάρντο Τίσκι -καθώς η Κέιτ δεν διατηρεί κανένα επίσημο προσωπικόλογαριασμό στα socila media- και ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου.