
Ποινική δίωξη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή
Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, καθώς κατηγορείται για παραβίαση εισαγγελικής εντολής στον περσινό τελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης.
Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, καθώς κατηγορείται για παραβίαση εισαγγελικής εντολής στον περσινό τελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης.
Ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, κατηγορείται πως αγνόησε εισαγγελική εντολή για την απαγόρευση εισόδου του παρατηρητή της Διαρκούς Επιτροπής για την αντιμετώπιση της βίας, Γιώργου Βούλγαρη, στα αποδυτήρια των διαιτητών, στον περσινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Αστέρα Τρίπολης.
Μάλιστα ο κ. Σαρρής, είχε κληθεί σαν ύποπτος από τον αθλητικό εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί για το περιστατικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες παροχές και επιδόματα δεν φορολογούνται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
- Τα μυστικά της συνταξιοδότησης για γονείς ανηλίκων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442