Εννέα συλλήψεις για τα επεισόδια έξω από τη γήπεδο «Κλ. Βικελίδης»
Εννέα άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν, το βράδυ της Δευτέρας, έξω από το γήπεδο "Κ. Βικελίδης" στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Άρη- Απόλλωνα Αθηνών.
Εννέα άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν, το βράδυ της Δευτέρας, έξω από το γήπεδο «Κ. Βικελίδης» στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Άρη- Απόλλωνα Αθηνών.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού, διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, και θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.
Και το σερί… καλά κρατεί για την Φενερμπαχτσέ, με τον Χόρτον-Τάκερ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της τούρκικης ομάδας απέναντι στην Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας