Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη, νέα επικράτηση και για τα Τρίκαλα
Αν και συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης επικράτησε του Ηλυσιακού (Αρης - Ηλυσιακός 75-64) στο Αλεξάνδρειο, στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο Απόλλων Πατρών «στραβοπάτησε» στα Τρίκαλα, γνωρίζοντας (Τρίκαλα - Απόλλων Π. 68-65) από την ομώνυμη ομάδα. Με την 3η νίκη τους οι Θεσσαλοί πήραν βαθμολογική «ανάσα», αφού ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση του πίνακα, την ώρα που οι Αχαιοί με την 5η ήττα τους έχασαν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθειά τους για παρουσία στην πρώτη εξάδα.
Αρης - Ηλυσιακός 75-64) στο Αλεξάνδρειο, στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο Απόλλων Πατρών «στραβοπάτησε» στα Τρίκαλα, γνωρίζοντας (Τρίκαλα - Απόλλων Π. 68-65) από την ομώνυμη ομάδα. Με την 3η νίκη τους οι Θεσσαλοί πήραν βαθμολογική «ανάσα», αφού ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση του πίνακα, την ώρα που οι Αχαιοί με την 5η ήττα τους έχασαν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθειά τους για παρουσία στην πρώτη εξάδα. &source=in.gr">
Αν και συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης επικράτησε του Ηλυσιακού (Αρης – Ηλυσιακός 75-64) στο Αλεξάνδρειο, στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο Απόλλων Πατρών «στραβοπάτησε» στα Τρίκαλα, γνωρίζοντας (Τρίκαλα – Απόλλων Π. 68-65) από την ομώνυμη ομάδα. Με την 3η νίκη τους οι Θεσσαλοί πήραν βαθμολογική «ανάσα», αφού ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση του πίνακα, την ώρα που οι Αχαιοί με την 5η ήττα τους έχασαν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθειά τους για παρουσία στην πρώτη εξάδα.
Από εκεί και πέρα, η υπόλοιπη δράση διεξάγεται Κυριακή και Δευτέρα. Θεωρητικά εύκολες αποστολές έχουν οι «αιώνιοι».
Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός αναμετράται στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό και θα προσπαθήσει να διευρύνει το εφετινό αήττητο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Την Δευτέρα, ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Δευτέρα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων τον ουραγό Ίκαρο Χαλκίδας, την τεχνική ηγεσία του οποίου ανέλαβε μεσοβδόμαδα ο Άρης Λυκογιάννης, και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 9ης αγωνιστικής:
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.