Γκρίνια στον Παναθηναϊκό για τα βαριά πρόστιμα
Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά και το τελευταίο πρόστιμο των 55.000 ευρώ που επιβλήθηκε στην ομάδα για τη συμπεριφορά των οπαδών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι Πράσινοι έχουν κληθεί από την αρχή της σεζόν να πληρώσουν 109.800 ευρώ, ποσό που ξεπερνά τα συνολικά πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στις υπόλοιπες 15 ομάδες. Μάλιστα, στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι αυτό έχει να κάνει με τον... πόλεμου που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο και στην ΕΠΟ. Συνάντηση με τους οπαδούς ετοιμάζει ο Αλαφούζος.
Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά και το τελευταίο πρόστιμο των 55.000 ευρώ που επιβλήθηκε στην ομάδα για τη συμπεριφορά των οπαδών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Οι Πράσινοι έχουν κληθεί από την αρχή της σεζόν να πληρώσουν 109.800 ευρώ, ποσό που ξεπερνά τα συνολικά πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στις υπόλοιπες 15 ομάδες.
Μάλιστα, στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι αυτό έχει να κάνει με τον… πόλεμου που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο και στην ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα, τα πρόστιμα για τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λιγκ είναι συνολικού ύψους 97.850 ευρώ. Ενδεικτικά οι Πράσινοι αναφέρονται στο γεγονός ότι στο εντός έδρας παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, το αρχικό πρόστιμο των 1.700 ευρώ τετραπλασιάστηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και πήγε στις 6.500 ευρώ!
Επίσης, θεωρούν πως η πειθαρχική επιτροπή εξαντλεί την αυστηρότητά της στους Πράσινους λόγω της διαμάχης που υπάρχει ανάμεσα στον Αλαφούζο και την ΕΠΟ.
Χαρακτηριστικά, κύκλοι της ΠΑΕ ανέφεραν ότι εξισώνουν οι αρχές τις κροτίδες με την επίθεση σε μέλη της αποστολής τονίζοντας πως ίδια ακριβώς ποινή είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό στο προ διετίας ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου υπήρχε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και επίθεση σε ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Ο Αλαφούζος θα έχει τις επόμενες μέρες σειρά επαφών με τους οπαδούς, ώστε να μη δίνονται αφορμές για τιμωρίες, ενώ μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα ανακοινωθεί και ο νέος υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ στη θέση του Γιάννη Μπούτσικα, με τον οποίο διακόπηκε η συνεργασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- Υπόθεση Sinohydro: Σε δίκη για διαφθορά παραπέμπεται ο πρώην προέδρος του Ισημερινού Λενίν Μορένο
- Η Λούσι Λιου αστειεύεται ότι ο 10χρονος γιος της, Ρόκγουελ, «δεν ξέρει πόσο κουλ» είναι η μαμά του
- Ίλιον: Συνελήφθη αστυνομικός μετά την καταγγελία για βία σε 13χρονο μαθητή που αποκάλυψε το in
- Στα άκρα οι σχέσεις Σαλάχ – Σλοτ: «Δεν μπορούν να συνυπάρξουν»
- Ο Αντόνιο Κόστα απαντά στον Τραμπ: «Η απειλή πολιτικής παρέμβασης στην ΕΕ είναι απαράδεκτη»
- Λάδι στη φωτιά από την κυβέρνηση – Αντιμέτωποι με κατηγορίες για «εγκληματική οργάνωση» αγρότες από την Κρήτη
- Ο Σάββας Παντελίδης αναλαμβάνει την ΑΕΛ Novibet
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)
































































![Πετρέλαιο θέρμανσης: «Τσίμπησε» η τιμή του – Οι 10 ακριβότεροι νομοί [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/h0539634-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442