Συνεχίζεται τελικά η δίκη για την υπόθεση για την υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη.
Οι δικηγόροι του κατηγορούμενου κατέθεσαν αίτημα για νέα αναβολή της δίκης. Αυτή την φορά όμως το δικαστήριο δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα αυτό.
Αμέσως μετά η πλευρά του Μάκη Ψωμιάδη μέσω του δικηγόρου της κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης των τριών δικαστών. Το δικαστήριο διέκοψε προσωρινά προκειμένου να βρεθούν εφέτες να κρίνουν το αίτημα.
Νωρίτερα ο Μάκης Ψωμιάδης αιτιολογούσε το αιτημά του:
«Η δίκη είναι κομβική για μένα. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ μ’ αυτή την υπόθεση της ΑΕΚ. Δώστε μου, παρακαλώ μία σύντομη αναβολή για να λυθεί αυτός ο γόρδιος δεσμός! Σας παρακαλώ να μου δώσετε αυτή τη μικρή αναβολή. Θέλω να δικαστώ με τους δικηγόρους μου κι όχι με δικηγόρους διαδρομιστές».
«Βρέξει-χιονίσει» οι διαιτητές της Super League ορίζονται σερί και μπορείτε να δείτε πόσο αμείβονται ανάλογα με τον ρόλο (διαιτητής, 4ος, VAR , ή AVAR) που επιλέγονται
Η ήττα από τον Ντένις Σαποβάλοβ στο Indian Wells θα ρίξει τον Στέφανο Τσιτσιπά τουλάχιστον στο Νο.50, ενώ πολύ είναι πιθανό να πέσει ακόμα περισσότερο.
Οι δημοτικές επιτροπές ενέκριναν το σχέδιο σκοπιμότητας – Το έργο για το νέο γήπεδο της Ρόμα προχωρά προς την τελική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της Ρώμης.
Με το «παράθυρο» ότι τα αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη η ΔΕΑΒ απάλλαξε την ΑΕΚ. Το ίδιο… βιολί και με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας