Χωρίς απουσίες ο Παναθηναϊκός στην Κύπρο εν όψει Λαμποράλ
Με «λευκό» το απουσιολόγιο ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού και το πρωί της Τετάρτης η αποστολή θα αναχωρίσει για Κύπρο χωρίς απουσίες. Θυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Λαμποράλ Κούτσα (21:30) στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (4ος όμιλος).
Με «λευκό» το απουσιολόγιο ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους.
Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του και η «πράσινη» αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης χωρίς απουσίες από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την Κύπρο.
Εκεί την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Λαμποράλ Κούτσα (21:30) στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (4ος όμιλος).
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Με γκολ του Καντίογλου στο 53', η Τουρκία του Μοντέλα νίκησε 1-0 τη Ρουμανία στο γήπεδο της Μπεσίκτας κι έγινε η πρώτη ομάδα που περνάει στους τελικούς των ευρωπαϊκών πλέι οφ για πρόκριση στο Μουντιάλ
Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μονακό, για τη νίκη επί της Ντουμπάι, αλλά και για το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ θα είναι πιθανότατα κατάμεστο.
Οι δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του φιλικού αγώνα της Εθνικής με την Παραγουάη. Τι είπε για το μέλλον της ομάδας αλλά και για την αποχώρηση του Μάνταλου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας