Νίκες για ΠΑΟΚ και Άρη, μεγάλο «διπλό» της Κηφισιάς
Με νίκες των φαβορί ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στο μπάσκετ με το βλέμμα βέβαια να βρίσκεται στραμμένο στο ντέρμπι των «αιωνίων» την προσεχή Δευτέρα (14/10, 19:15), στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ. Από κει και πέρα, η αυλαία άνοιξε το Σάββατο, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό (ΠΑΟΚ - Κολοσσός 88-81), τον Άρη να φεύγει με το «διπλό» από τη Δράμα (ΚΑΟΔ - Αρης 58-66), ενώ στο ντέρμπι νεοφώτιστων έγινε στα Τρίκαλα μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Κηφισιάς (Τρίκαλα - ΑΕΝ Κηφισιάς64-69). Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλους τρεις αγώνες: Ρέθυμνο - Ίκαρος Χαλκίδας (16:00), Πανελευσινιακός - Πανιώνιος (18:00) και Απόλλων Πάτρας - Ηλυσιακός (19:00).
Με νίκες των φαβορί ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στο μπάσκετ με το βλέμμα βέβαια να βρίσκεται στραμμένο στο ντέρμπι των «αιωνίων» την προσεχή Δευτέρα (14/10, 19:15), στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ.
Από κει και πέρα, η αυλαία άνοιξε το Σάββατο, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό (ΠΑΟΚ – Κολοσσός 88-81), τον Άρη να φεύγει με το «διπλό» από τη Δράμα (ΚΑΟΔ – Αρης 58-66), ενώ στο ντέρμπι νεοφώτιστων έγινε στα Τρίκαλα μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Κηφισιάς (Τρίκαλα – ΑΕΝ Κηφισιάς 64-69).
Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλους τρεις αγώνες: Ρέθυμνο – Ίκαρος Χαλκίδας (16:00), Πανελευσινιακός – Πανιώνιος (18:00) και Απόλλων Πάτρας – Ηλυσιακός (19:00).
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.