Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το «αιώνιο» ντέρμπι στις 14 Οκτωβρίου
Τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το «ντέρμπι αιωνίων», Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο μπάσκετ για τη σεζόν 2013-14. Το εναρκτήριο τζάμπολ της σεζόν προγραμματίστηκε για τις 12 Οκτωβρίου, με τη διοργανώτρια Αρχή, ΕΣΑΚΕ, ν' ανακοινώνει το πλήρες πρόγραμμα των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών. Ωστόσο, ενώ στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το ντέρμπι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Δημόσια Τηλεόραση, σύμφωνα μη πληροφορίες δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία αν και η... πρώην ΕΡΤ αποτελεί το φαβορί.
Τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το «ντέρμπι αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο μπάσκετ για τη σεζόν 2013-14. Το εναρκτήριο τζάμπολ της σεζόν προγραμματίστηκε για τις 12 Οκτωβρίου, με τη διοργανώτρια Αρχή, ΕΣΑΚΕ, ν’ ανακοινώνει το πλήρες πρόγραμμα των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών.
Ωστόσο, ενώ στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το ντέρμπι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Δημόσια Τηλεόραση, σύμφωνα μη πληροφορίες δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία αν και η… πρώην ΕΡΤ αποτελεί το φαβορί.
Το πρόγραμμα των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών της Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής:
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.