Πειθαρχική δίωξη στη Λάρισα από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ
O ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της Λάρισας για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
O ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της Λάρισας για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Υπενθυμίζεται ότι τα έκτροπα ξεκίνησαν στο 33ο λεπτό του αγώνα, κι ενώ η Λάρισα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, όταν οπαδοί των γηπεδούχων, αφού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, κατευθύνθηκαν στη «Θύρα 8», που φιλοξενούσε περίπου 30 φίλους της Καρδίτσας, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή και η συνάντηση να διακοπεί για περίπου μισή ώρα.
Με βάση το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί (μεμονωμένα επεισόδια), η Λάρισα κινδυνεύει με επιβολή προστίμου από 12.000 έως 80.000 ευρώ.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Ο κ. Κ. Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας 1964 για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις του άρθρου 15 παρ. 5 περ. γ’ σε συνδυασμό με το άρθρο 26 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»