Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Αλκμάαρ για το πρώτο βήμα
Tην ευρωπαϊκή του φανέλα φορά σήμερα ο Ατρόμητος και είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα κόντρα στην Άλκμααρ (19:30,Novasports 2) για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Tην ευρωπαϊκή του φανέλα φορά σήμερα ο Ατρόμητος και είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα κόντρα στην Άλκμααρ (19:30,Novasports 2) για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Ο Έλληνας τεχνικός έχει καταστρώσει τα πλάνα του κι αναμένεται να παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Σηφάκη, με τους Γιαννούλη, Λαζαρίδη, Φυτανίδη και Νάστο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέσεις οι Μπάλλας και Δημούτσος ενώ οι Ούμπιντες, Πίτου και Μπρίτο θα κινηθούν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Παπαδόπουλο.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Τζενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Καλλέργης, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Καραγκούνης και Φάμπιο.
Από τα υπόλοιπα «ζευγάρια» ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ζούλτε Βάρεγκεμ-ΑΠΟΕΛ, Απόλλων Λεμεσού-Νις, Γκρασχόπερς-Φιορεντίνα, Ντιναμό Τιφλίδας-Τότεναμ και Ριέκα-Στουτγκάρδη, ενώ το πλήρες πρόγραμμα, έχει ως εξής:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.