Συνεχίζει και στην Championship με την ΚΠΡ ο Χάρι Ρέντναπ
Στον πάγκο της ΚΠΡ θα συνεχίσει να κάθεται και την επόμενη περίοδο ο Χάρι Ρέντναπ. Παρά τον υποβιβασμό των Λονδρέζων στην Championship η διοίκηση αποφάσισε να μη διακόψει τη συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος στη σημερινή συνάντηση που είχε με το μεγαλομέτοχο της ομάδας, Τόνι Φερνάντες έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα γίνουν […]
Στον πάγκο της ΚΠΡ θα συνεχίσει να κάθεται και την επόμενη περίοδο ο Χάρι Ρέντναπ. Παρά τον υποβιβασμό των Λονδρέζων στην Championship η διοίκηση αποφάσισε να μη διακόψει τη συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος στη σημερινή συνάντηση που είχε με το μεγαλομέτοχο της ομάδας, Τόνι Φερνάντες έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει έτσι ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική και να διεκδικήσει άμεσα την επάνοδό της στην Premier League.
«Δε νομίζω ότι είχε τον παραμικρό ενδοιασμό για να μη συνεχίσει μαζί μας το πλάνο που έχει σχεδιάσει» τόνισε μεταξύ άλλων ο Φερνάντες και πρόσθεσε: «Ο Χάρι δεν θα αναγκαστεί να πουλήσει παίκτες που θέλει να κρατήσει. Είχαμε μία άκρως εποικοδομητική συζήτηση».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται στην κρισιμότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας τους και ενώ... συσσωρεύουν αρνητικά ρεκόρ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.
Τους μεγαλύτερους ελληνικούς ποδοσφαιρικούς θριάμβους, αυτόν της Εθνικής ομάδας στο Euro 2004 και αυτόν του Ολυμπιακού στο Europa Conference League 20 χρόνια αργότερα, επέλεξε η UEFA για να ευχηθεί στη χώρα μας για την 25η Μαρτίου.