Πλησίασε την Ατλέτικο η Ρεάλ Μαδρίτης, ζορίστηκε η Μπαρτσελόνα
Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε με 2-1 της Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ» και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την συμπολίτισσα Ατλέτικο, που την Κυριακή υποδέχεται την Εσπανιόλ.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε με 2-1 της Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ» και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την συμπολίτισσα Ατλέτικο, που την Κυριακή υποδέχεται την Εσπανιόλ.
Στα υπόλοιπα ματς εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Μαγιόρκα σημείωσε η Χετάφε, ενώ Σαραγόσα και Βαλένθια αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην έδρα της πρώτης.
Η Μπαρτσελόνα ζορίστηκε αλλά τελικά νίκησε τη Σεβίλλη με 2-1.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Χορηγός θεώρησε ότι μια επιταγή 200.000 δολαρίων θα του εξασφάλισε τουλάχιστον μια... αγκαλιά στη μέση, ωστόσο η Έλενα Ριμπάκινα είχε εντελώς διαφορετική άποψη.
Το κλίμα στη Μονακό παραμένει -όπως φαίνεται- πολύ κακό, με τον Μάικ Τζέιμς να σπρώχνει τον Έλι Οκόμπο μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.
Στον αγώνα Κηφισιά-ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε ότι οι ρέφερι δεν είναι έτοιμοι, παρά την άποψη του προέδρου της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση, την οποία ο Λανουά αντιμετωπίζει με εκκωφαντική σιωπή. Κατέρρευσε το αφήγημα
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας