Με ελληνικά… εφόδια η Ρόμα έκανε το πρώτο βήμα κόντρα στην Ίντερ
Με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη βασικό και τον νεοαποκτηθέντα Βασίλη Τοροσίδη να ετοιμάζεται για τη... ρεβάνς, η Ρόμα νίκησε 2-1 την Ιντερ στο «Ολύμπικο» και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι «τζιαλορόσι» προηγήθηκαν γρήγορα 2-0 με τους Φλορέντσι (13') και Ντέστρο (33'), αλλά η Ιντερ ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 44' με γκολ του Παλάσιο και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ σε μία εβδομάδα, στο «Μεάτσα».
Με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη βασικό και τον νεοαποκτηθέντα Βασίλη Τοροσίδη να ετοιμάζεται για τη… ρεβάνς, η Ρόμα νίκησε 2-1 την Ιντερ στο «Ολύμπικο» και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι «τζιαλορόσι» προηγήθηκαν γρήγορα 2-0 με τους Φλορέντσι (13′) και Ντέστρο (33′), αλλά η Ιντερ ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 44′ με γκολ του Παλάσιο και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ σε μία εβδομάδα, στο «Μεάτσα».
Ο ρυθμός του αγώνα στο δεύτερο μέρος έπεσε, με τον τεχνικό της Ιντερ, Αντρέα Στραματσιόνι, να αλλάζει πρόσωπα και σύστημα, με αποτέλεσμα οι «νετρατζούρι» να παρουσιαστούν αισθητά καλύτεροι, κυρίως αμυντικά.
Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες, το 2-1 υπέρ της Ρόμα έμεινε μέχρι το τέλος, με τους πρωτευουσιάνους να έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του «Coppa Italia», εν όψει του επαναληπτικού του Μιλάνου (30/1).
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Έκπληξη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία «λύγισε» με 94-89 την πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε και εξακολουθεί να ελπίζει στην είσοδό της στη 10άδα της Euroleague.
Η Μονακό επέστρεψε από το -12 στην τέταρτη περίοδο, νίκησε με 90-85 το Μιλάνο και έκανε μεγάλο βήμα για τη δεκάδα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό.
Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα συγκλονίζει σε μήνυμά της για την μάχη που δίνει ώστε να είναι καλά ψυχολογικά. Η εξομολόγηση για τον φόβο που αισθάνεται.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας