Ντέρμπι ΝΟΒ-Πανιωνίου την Παρασκευή στη Νέα Σμύρνη
Με τρεις αγώνες ανοίγει την Παρασκευή η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο ανδρών με την πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη να δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο.
Με τρεις αγώνες ανοίγει την Παρασκευή η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο ανδρών με την πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη να δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει -τύποις φιλοξενούμενος- στον Πειραιά τα Χανιά και αναμένεται να έχει εύκολο έργο, ενώ αντίστοιχο θα είναι το σκηνικό και στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, όπου η Κέρκυρα θα είναι τυπικά γηπεδούχος στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νησιωτικές ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα κολυμβητήριά τους και μέρι νεωτέρας δίνουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους στην Αθήνα.
Αλλά δύο ματς διεξάγονται το Σάββατο, με το Αργοστόλι να υποδέχεται τη νεοφώτιστη Ηλιούπολη και τη Χίο να αντιμετωπίζει τον αδύναμο ΝΟ Πατρών στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται την προσεχή Τετάρτη, με την αναμέτρηση του Παλαιού Φαλήρου με τον ΠΑΟΚ.
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/11
Νέας Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος-Βουλιαγμένη (Σκαλοχωρίτης, Αχλαδιώτης)
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Η Αρμάνι Μιλάνο έκλεισε τον Ντέβον Χολ με ένα «χρυσό» τριετές deal και πάει για τον μεγάλο στόχο της στο «4» που δεν είναι άλλος από τον Άλεκ Πίτερς – Τι ισχύει με τον Αμερικανό του Ολυμπιακού…
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας