Χωρίς Μανωλά, αλλά με Τζιμπούρ η αποστολή του Ολυμπιακού
Ο μικροτραυματισμός που απεκόμισε ο Κώστας Μανωλάς από τον αγώνα της περασμένης Τρίτης με τη Μονπελιέ για την 4η αγωνιστική του Champions League, αποδείχτηκε τελικά ικανός για να του στερήσει τη συμμετοχή από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στην πρώην ομάδα του, ΑΕΚ. Στην αποστολή ένας άλλος πρώην «κιτρινόμαυρος», ο Ραφίκ Τζιμπούρ.
Ο μικροτραυματισμός που απεκόμισε ο Κώστας Μανωλάς από τον αγώνα της περασμένης Τρίτης με τη Μονπελιέ για την 4η αγωνιστική του Champions League, αποδείχτηκε τελικά ικανός για να του στερήσει τη συμμετοχή από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στην πρώην ομάδα του, ΑΕΚ.
Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση εν όψει του αγώνα της Κυριακής, όμως κάποια στιγμή κατά τη διάρκειά της, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη δεξιά κνήμη και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, με τον Ζαρντίμ να μην έχει άλλη επιλογή από το τον «κόψει» από την αποστολή.
Ο νεαρός στόπερ είχε κάποιες πιθανότητες να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την «Ένωση», όμως, τελικά τη θέση του διεκδικούν ο Φρανσουά Μοντέστο και ο Τάσος Παπάζογλου, με τον Έλληνα παίκτη να έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών.
Όσον αφορά τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρόι Κάρολ. Μπροστά του θα παίξουν από δεξιά προς αριστερά οι Τοροσίδης, Παπάζογλου (ή Μοντέστο), Σιόβας και Χολέμπας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Φέισα μαζί με τους Μανιάτη και Φουστέρ.
Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Βλαχοδήμος, Αμπντούν και Μήτρογλου. Ωστόσο, φανέλα βασικού είναι πιθανό να πάρουν οι Μασάντο, Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τελικά τέθηκε στη διάθεση του Ζαρντίμ, ενώ ο Γκρέκο είναι πιθανό να πάρει «ανάσες».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας