Στο κρατητήριο ο Σάτο, «σκάνδαλο» λέει η Φενέρμπαχτσε
Στο κρατητήριο της Λουμπλιάνα θα παραμείνει το βράδυ της Πέμπτης ο Ρομέιν Σάτο, όπως ανακοίνωσε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αφού οι αρχές της Σλοβένικης πόλης υποστηρίζουν πως το διαβατήριο του Κεντροαφρικανού φόργουορντ είναι πλαστό!
Στο κρατητήριο της Λιουμπλιάνα θα παραμείνει το βράδυ της Πέμπτης ο Ρομέιν Σάτο, όπως ανακοίνωσε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αφού οι αρχές της Σλοβένικης πόλης υποστηρίζουν πως το διαβατήριο του Κεντροαφρικανού φόργουορντ είναι πλαστό!
Η Φενέρ με επίσημη ανακοίνωση, χαρακτηρίζει «σκάνδαλο» την κράτηση του Σάτο, ενώ στη συνέχεια τονίζει πως ήδη στη Σλοβενία έχουν μεταβεί δικηγόροι, προκειμένου να λυθεί το θέμα και να αφεθεί ελεύθερος ο παίκτης.
Ο Σάτο έχασε την προπόνηση της ομάδας του και λογικά δεν θα είναι στη διάθεση του Σιμόνε Πιανιτζάνι για την αναμέτρηση της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ κόντρα στην Ολίμπια Λουμπλιάνας, για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας την Παρασκευή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.