Έγινε της… Κορέας με την τρίτη σερί νίκη του Φέτελ – Style
Την τέταρτη φετινή νίκη του και τρίτη διαδοχική στη Formula 1 πήρε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο Grand Prix της Νότιας Κορέας, το οποίο διεξήχθη στην πίστα της Γεονγκάμ και ήταν ο 16ος αγώνας της χρονιάς. Ο Γερμανός δις παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull άφησε στις επόμενες δύο θέσεις τον Αυστραλό «ομόσταυλό» του, Μαρκ Γουέμπερ, (δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα να πανηγυρίσει το «1-2») και τον Φερνάντο Αλόνσο με Ferrari και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της κατάταξης των οδηγών με 215 βαθμούς, έναντι 209 του Ισπανού, ενώ απομένουν τέσσερις αγώνες για την «αυλαία» της σεζόν. Στο τέλος ο Γερμανός πιλότος χόρεψε σε ρυθμούς Gangnam Style με μαζί τον διάσημο πλέον Psy.
Την τέταρτη φετινή νίκη του και τρίτη διαδοχική στη Formula 1 πήρε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο Grand Prix της Νότιας Κορέας, το οποίο διεξήχθη στην πίστα της Γεονγκάμ και ήταν ο 16ος αγώνας της χρονιάς. Ο Γερμανός δις παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull άφησε στις επόμενες δύο θέσεις τον Αυστραλό «ομόσταυλό» του, Μαρκ Γουέμπερ, (δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα να πανηγυρίσει το «1-2») και τον Φερνάντο Αλόνσο με Ferrari και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της κατάταξης των οδηγών με 215 βαθμούς, έναντι 209 του Ισπανού, ενώ απομένουν τέσσερις αγώνες για την «αυλαία» της σεζόν.
Ο Φέτελ εκκίνησε από τη δεύτερη θέση και το ακάθαρτο κομμάτι της πίστας, αλλά είχε την εσωτερική και πέρασε στην πρώτη στροφή τον Γουέμπερ. Ο Αλόνσο, που εκκίνησε τέταρτος, βρέθηκε δίπλα στον (τρίτο) Χάμιλτον μετά την πρώτη στροφή και, εκμεταλλευόμενος την υψηλότερη τελική ταχύτητα του μονοθεσίου του, κατάφερε να περάσει τον Βρετανό.
Στην εξέλιξη του πρώτου γύρου ο Κομπαγιάσι χτύπησε τους Μπάτον και Ρόσμπεργκ, που εγκατέλειψαν, ενώ ο Ιάπωνας, ο οποίος στη συνέχεια τιμωρήθηκε με ποινή διέλευσης από τα πιτ για τη σύγκρουση, πήγε για αλλαγή πτέρυγας, προτού «αποχαιρετίσει» και αυτός τον αγώνα αργότερα.
Από τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα, ο Φέτελ άρχισε να «ανοίγει» τη διαφορά από τον Γουέμπερ και, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και προφυλάσσοντας στο τέλος τα ελαστικά του, είδε πρώτος την καρό σημαία, έχοντας μέση ωριαία ταχύτητα 191,939 χιλιόμετρα/ώρα. Στο τέλος, ο Γερμανός πιλότος χόρεψε σε ρυθμούς Gangnam Style με μαζί τον διάσημο πλέον Psy.
Πίσω από την πρώτη τριάδα τερμάτισε ο Φελίπε Μάσα, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον περιορίστηκε στη δέκατη θέση και τον ένα βαθμό. Στα αξιοσημείωτα και ο πολύ καλός αγώνας που έκαναν οι δύο Toro Rosso, με τον Ζαν-Ερίκ Βερν (16ος στην εκκίνηση) να τερματίζει όγδοος και τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να κατατάσσεται ένατος, μολονότι εκκίνησε από την 21η θέση.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Η Αρμάνι Μιλάνο έκλεισε τον Ντέβον Χολ με ένα «χρυσό» τριετές deal και πάει για τον μεγάλο στόχο της στο «4» που δεν είναι άλλος από τον Άλεκ Πίτερς – Τι ισχύει με τον Αμερικανό του Ολυμπιακού…
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας