Τη στιγμή που όλη η Χιλή έχει... βουίξει ότι ο Πάμπλο Κοντρέρας επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Κόλο Κόλο, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δήλωσε σε συνέντευξή του ότι θέλει να παραμείνει στον «δικέφαλο» του Βορρά μέχρι το καλοκαίρι και αποκάλυψε ότι η ομάδα της πατρίδας του τού προσφέρει ανοιχτό συμβόλαιο.
Τη στιγμή που όλη η Χιλή έχει… βουίξει ότι ο Πάμπλο Κοντρέρας επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Κόλο Κόλο, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δήλωσε σε συνέντευξή του ότι θέλει να παραμείνει στον «δικέφαλο» του Βορρά μέχρι το καλοκαίρι και αποκάλυψε ότι η ομάδα της πατρίδας του τού προσφέρει ανοιχτό συμβόλαιο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χιλιανός στην εφημερίδα «Metrosport»:
«Θέλω να μείνω. Πάντοτε ήθελα να μείνω και αυτό έρχομαι να συζητήσω πρώτιστα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τους οποίους σέβομαι, όπως σέβομαι τον ίδιο το σύλλογο και τον κόσμο του».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο συμβόλαιο που του έχει προσφέρει η Κόλο Κόλο, αλλά και τι επιθυμεί ο ίδιος: «Η Κόλο Κόλο εδώ και χρόνια μου έχει προσφέρει ένα ανοιχτό συμβόλαιο.
»Όποτε το αποφασίσω, να επιστρέψω σε αυτήν. Αν ο ΠΑΟΚ μου πει να μείνω στη Θεσσαλονίκη, θα μείνω. Ποτέ όμως τον τελευταίο καιρό δε μου έδειξε ότι θέλει να μείνω.
»Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει».
Και συνέχισε: «Μπορεί να με έχουν… τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ έχω ακόμα την ελπίδα ότι θα παραμείνω παίκτης του ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
»Θέλω να μιλήσω με τον Ζήση, τον πρόεδρο και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
»Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που έχει η ομάδα και γνωρίζω την επιθυμία του συλλόγου να αποδεσμεύσει παίκτες».
Ο Κοντρέρας βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής από την πατρίδα του και την Παρασκευή θα δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών