Ο Ριέρα ακολούθησε τον Εστογιάνοφ στην πόρτα της εξόδου του Πανιωνίου
Άλλος ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν από τον Πανιώνιο. Ο λόγος για τον Σίτο Ριέρα ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης για να λύσει το συμβόλαιο και να αποχωρήσει.
Άλλος ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν από τον Πανιώνιο. Ο λόγος για τον Σίτο Ριέρα ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης για να λύσει το συμβόλαιο και να αποχωρήσει.
Ο Ισπανός επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τους «κυανέρυθρους» για να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του και προστίθεται στους Εστογιανόφ και Λεμονή που έχουν ανοίξει ήδη την πόρτα της εξόδου από την Πλατεία.
Ο Ριέρα συμφώνησε να πάρει τα δεδουλευμένα του που φτάνουν στις 150.000 ευρώ χωρίς να αξιώσει άλλες απαιτήσεις. Οι αποχωρήσεις δεν σταματάνε εδώ, αφού αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου και άλλοι ποδοσφαιριστές ώστε να πέσει και άλλο το μπάτζετ της ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- NBA: Νέα ήττα για τους Μπακς (124-112), σημαντικές νίκες για Μάβερικς (122-109) και Τίμπεργουλβς (109-106)
- Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού που κατασπαράχθηκε από το πιτμπουλ – «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»
- Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]
- Η επιστήμη έχει την απάντηση στο δίλημμα «τσάι ή καφές»
- Συνταξιοδότηση: Σε συνεχή άνοδο οι νέες αιτήσεις απονομής συντάξεων
- Ευλογιά προβάτων: Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού ο κτηνοτρόφος που αποχαιρέτησε με λυγμούς 450 πρόβατα
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Μαϊάμι, παραμένουν τα «αγκάθια» – Νέα «μαζική» επίθεση της Ρωσίας
- Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στη Θεσσαλονίκη – Εκτός έδρας «μάχη» για Παναθηναϊκό, με Ατρόμητο η ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/TSC_4_LARISA-4-127x85.jpg)





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)

































![Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/TSC_4_LARISA-4-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442