Η Γιουβέντους ξανά στην κορυφή με… τριάρα στον Τζόρβα
«Σκούρα» τα βρήκε ο Αλέξης Τζόρβας και η Παλέρμο στο νέο γήπεδο της Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας 3-0 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη τις απώλειες της Ουντινέζε (ήττα 2-0 από την Πάρμα στο "Ενιο Ταρντίνι) και της Λάτσιο (0-0 με τη Νάπολι την Παρασκευή). Σε άλλα ματς, η Τσεζένα και η Κιέβο πήραν το «διπλό» από Μπολόνια και Κατάνια αντίστοιχα, η Τζένοα επικράτησε 1-0 της Νοβάρα και η Σιένα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Αταλάντα.Η Ρόμα 2-1 την Λέτσε.
«Σκούρα» τα βρήκε ο Αλέξης Τζόρβας και η Παλέρμο στο νέο γήπεδο της Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας 3-0 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη τις απώλειες της Ουντινέζε (ήττα 2-0 από την Πάρμα στο «Ενιο Ταρντίνι) και της Λάτσιο (0-0 με τη Νάπολι την Παρασκευή).
Σε άλλα ματς, η Τσεζένα και η Κιέβο πήραν το «διπλό» από Μπολόνια και Κατάνια αντίστοιχα, η Τζένοα επικράτησε 1-0 της Νοβάρα και η Σιένα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Αταλάντα.
Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Ρόμα, η οποία επικράτησε της Λέτσε με 2-1 στην «Αιώνια Πόλη».
Οι τζιαλορόσι σημείωσαν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. Άνοιξαν το σκορ στο 25′ με τον Πιάνιτς και στις αρχές της επανάληψης κλείδωσε το τρίποντο χάρη σε τέρμα, που πέτυχε ο Γκάγκο στο 54′. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 61′ με τον Μπερτολάτσι.
* Η Αταλάντα άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς. ** Η 1η αγωνιστική αναβλήθηκε, λόγω απεργίας των ποδοσφαιριστών, και θα διεξαχθεί στις 20-21 Δεκεμβρίου.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Θετικά νέα για τη χιλιοταλαιπωρημένη φέτος Μονακό, καθώς ο Νίκολα Μίροτιτς επιστρέφει στις προπονήσεις. Τι ισχύει σχετικά με τη συμμετοχή του στον αγώνα των Μονεγάσκων με τον Παναθηναϊκό (27/3, 21:15)
«Οι καλύτεροι της λίγκας»! Οι Βέλγοι αποθεώνουν τους δύο Έλληνες Καρέτσα και Τζόλη που αγωνίζεται σε Γκενκ και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα, κάνοντας τη διαφορά.
Στο Λος Άντζελες για το παιχνίδι των Μπακς ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης Ρίτσαρντ Σιάο, είχε την ευκαιρία να τα πει με Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά και τον θρύλο της Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ
Η 6η θέση του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν προκάλεσε αίσθηση για έναν αθλητή που είναι τα τελευταία χρόνια, συνώνυμο του βάθρου!
Δήμος Μπουλούκος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας