Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας επέλεξαν τελικά να μην κινηθούν δικαστικά, ύστερα από το τελεσίγραφο της ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα οι Θεσσαλοί απέσυρανί τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστούν στο Πρωτοδικείο Βόλου, κατά της απόφασης της Σούπερ Λιγκ.
Οσον αφορά στην Καβάλα, οι «Αργοναύτες» με γραπτή επιστολή τους στην ΕΠΟ δεσμεύθηκαν πως δεν θα προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια αναμένοντας απλά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.
Η ΕΠΟ είχε προηγουμένως προειδοποιήσει Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου για τις συνέπειες που θα είχαν τυχόν προσφυγές του σε πολιτικά δικαστήρια. Οι δύο ομάδες θα κατέληγαν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες γεγονός που θα οδηγούσε στον αφανισμό του. Ως εκ τούτου αποδέχθηκαν την απόφαση της Super League.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.