Στην Αθήνα η Μαρσέιγ, δεν φοβάται ο Σεϊρού το Καραϊσκάκη
Επί ελληνικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της Μαρσέιγ για την αναμέτρηση της Τρίτης με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Champions League. Tο… μενού των Γάλλων περιλαμβάνει προπόνηση και συνέντευξη Τύπου στις 20:00, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σεϊρού: «Εχθρικό το Καραϊσκάκη, αλλά δεν φοβάμαι».
Επί ελληνικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της Μαρσέιγ για την αναμέτρηση της Τρίτης με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Champions League. Η γαλλική ομάδα μεταφέρθηκε με λεωφορείο στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει, ενώ στη συνέχεια το… μενού περιλαμβάνει προπόνηση και συνέντευξη Τύπου στις 20:00, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σεϊρού: «Εχθρικό το Καραϊσκάκη, αλλά δεν φοβάμαι»
Στο μεταξύ, ο Μπενουά Σεϊρού, ήταν ο παίκτης που μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μαρσέιγ για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος μέσος τόνισε:
«Πήγα στο Ντόρτμουντ με την Λιλ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Είναι ένα μεγάλο γήπεδο με μια όμορφη ατμόσφαιρα. Έπαιξα με τον Ολυμπιακό επίσης με την Λιλ. Το ίδιο και εκεί! Ήταν φοβερά και εξαιρετική ατμόσφαιρα. Θα είναι τρία μεγάλα παιχνίδια εντός, αλλά κι εκτός. Είναι δύο γήπεδα διαφορετικά, αλλά αξίζει τον κόπο», τόνισε αρχικά ο Σεϊρού που επίσης μίλησε για την φήμη των οπαδών του Ολυμπιακού οι οποίοι κάνουν… καμίνι κάθε γήπεδο:
«Ξέρουμε τι να περιμένουμε εκεί, αλλά για έναν παίκτη είναι μεγαλύτερο κίνητρο να παίξει ακόμα και σε εχθρικό περιβάλλον. Εμένα, δεν με ενοχλεί και δεν φοβάμαι να παίξω».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας