Ελπίδες πρόκρισης για Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας, δύο γκολ από Σισέ
Μολονότι βρέθηκε να χάνει μόλις στο 3' με γκολ του Άλαν, η Ομόνοια ανάτρεψε πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Σάλτζμπουργκ χάρη σε τέρματα των Φρέντι (35') και Λεάντρο (45'+2) στον πρώτο μετάξυ τους αγώνα για τα πλέι-οφ του Europa League. Στο 0-0 έμειναν Ρόζενμποργκ και ΑΕΚ Λαρνακας. Δύο γκολ σημείωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην «εξάρα» της Λάτσιο επί της Ραμποτνίτσκι.
Μολονότι βρέθηκε να χάνει μόλις στο 3′ με γκολ του Άλαν, η Ομόνοια ανάτρεψε πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Σάλτζμπουργκ χάρη σε τέρματα των Φρέντι (35′) και Λεάντρο (45’+2) στον πρώτο μετάξυ τους αγώνα για τα πλέι-οφ του Europa League. Στο 0-0 έμειναν Ρόζενμποργκ και ΑΕΚ Λαρνακας. Δύο γκολ σημείωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην «εξάρα» της Λάτσιο επί της Ραμποτνίτσκι.
Τα αποτελέσματα της Πέμπτης (πρώτοι αγώνες των πλέι-οφ)
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Τους μεγαλύτερους ελληνικούς ποδοσφαιρικούς θριάμβους, αυτόν της Εθνικής ομάδας στο Euro 2004 και αυτόν του Ολυμπιακού στο Europa Conference League 20 χρόνια αργότερα, επέλεξε η UEFA για να ευχηθεί στη χώρα μας για την 25η Μαρτίου.