Πορεία οπαδών του Πανιωνίου και διαμαρτυρία για την αδειοδότηση
Πορεία με προορισμό την Βουλή πραγματοποίησαν περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι», στην πλειοψηφία τους μέλη του συνδέσμου «Πάνθηρες», είχαν δώσει ραντεβού στην πλατεία της Νέας Σμύρνης νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα και γύρω στις 18:30 ξεκίνησαν πεζοπορία με κατεύθυνση προς τη Βουλή, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι η ομάδα τους κινδυνεύει να υποβιβαστεί, διότι δεν κατάφερε να αδειοδοτηθεί. «Επίθεση» Πανιώνιου σε Λάρισα και Βεντούρη σε Πηλαδάκη.
Πορεία με προορισμό την Βουλή πραγματοποίησαν περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι», στην πλειοψηφία τους μέλη του συνδέσμου «Πάνθηρες», είχαν δώσει ραντεβού στην πλατεία της Νέας Σμύρνης νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα και γύρω στις 18:30 ξεκίνησαν πεζοπορία με κατεύθυνση προς τη Βουλή, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι η ομάδα τους κινδυνεύει να υποβιβαστεί, διότι δεν κατάφερε να αδειοδοτηθεί.
Ο αριθμός των οπαδών αυξήθηκε όσο η πορεία πλησίαζε στο κέντρο, καθώς από τους γύρω δρόμους και άλλοι φίλοι της ομάδας ενώνονταν με το κύριο σώμα. Στην αφετηρία, εκπρόσωπος των Πανθήρων έκανε λόγο για ειρηνική πορεία και εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους ο λαός των Κυανέρυθρων ξεχύθηκε στους δρόμους. Δεν έλειψαν φυσικά τα συνθήματα για τη σωτηρία της ομάδας καθώς και πανό που είχαν αποδέκτες τον κ. Τσακίρη και τον κ. Κιντή. «Τσακίρη και Κιντή, στα δύσκολα την κάνατε μαζί», έγραφε ένα, ενώ ένα άλλο: «Κάτω τα χέρια σας από τον Πανιώνιο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)




































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442