Παρελθόν ο Μιχαλήτσος από τον Άρη, που περιμένει την απάντηση του Τσιώλη
Τη λύση της συνεργασία του με τον Γιάννη Μιχαλήτσο ανακοίνωσε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ο Άρης. Με ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ευχαριστεί για την προσφορά του και τονίζει ότι η προπόνηση της Τρίτης 8/03 θα διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του Νίκου Πασσιαλή. Διορία 48 ωρών έδωσαν οι Κίτρινοι στον Σάκη Τσιώλη προκειμένου να απαντήσει στην πρότασή τους για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Τη λύση της συνεργασία του με τον Γιάννη Μιχαλήτσο ανακοίνωσε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ο Άρης. Με ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ευχαριστεί για την προσφορά του και τονίζει ότι η προπόνηση της Τρίτης 8/03 θα διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του Νίκου Πασσιαλή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλει να ευχαριστήσει τον Γιάννη Μιχαλήτσο που για μία ακόμα φορά έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του συλλόγου. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20, Νίκου Πασσιαλή.
Διορία 48 ωρών έδωσαν οι Κίτρινοι στον Σάκη Τσιώλη προκειμένου να απαντήσει στην πρότασή τους για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν δείχνει θετικός στο να αναλάβει από τώρα την ομάδα, ωστόσο οριστικές εξελίξεις θα έχουμε αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
LIVE: Ολυμπιακός – Μπρέσια. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπρέσια για τη 2η αγωνιστική των ομίλων της προημιτελικής φάσης του Champions League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Στην τελική του ευθεία μπαίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Betsson για ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στρέφεται στα εισιτήρια που θα διαθέσουν οι δύο ομάδες.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας