Τετραήμερη άδεια στον Τοροσίδη για ψυχολογικούς λόγους
Τετραήμερη άδεια εξασφάλισε ο Βασίλης Τοροσίδης, μετά από συνεννόηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο διεθνής άσος μετά από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι σε κακή κατάσταση ψυχολογική κατάσταση και έτσι κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός για λίγες μέρες προκειμένου να ηρεμήσει.
Τετραήμερη άδεια εξασφάλισε ο Βασίλης Τοροσίδης, μετά από συνεννόηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο διεθνής άσος μετά από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι σε κακή κατάσταση ψυχολογική κατάσταση και έτσι κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός για λίγες μέρες προκειμένου να ηρεμήσει.
Η επίθεση που έγινε στο σπίτι του μπακ των Ερυθρόλευκων τον έχει επηρεάσει και σε συνδυασμό πως ο παίκτης θα είναι εκτός από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αποφασίστηκε να μην προπονηθεί για λίγες μέρες.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας