Ξανά στο Ελληνικό ο «αιώνιος» τελικός του Κυπέλλου
Οριστικά στο κλειστό του Ελληνικού, το χώρο που φιλοξενεί τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας των Ανδρών την τελευταία τριετία, θα διεξαχθεί και η φετινή «μάχη» των «αιωνίων» για την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της χρονιάς. Ο τελικός, στον οποίο ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του κυπελλούχου και ο πολυνίκης Παναθηναϊκός να επιστρέψει στο «θρόνο» του, θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου στις 18:30.
Οριστικά στο κλειστό του Ελληνικού, το χώρο που φιλοξενεί τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας των Ανδρών την τελευταία τριετία, θα διεξαχθεί και η φετινή «μάχη» των «αιωνίων» για την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της χρονιάς.
Ο τελικός, στον οποίο ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του κυπελλούχου και ο πολυνίκης Παναθηναϊκός να επιστρέψει στο «θρόνο» του, θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου στις 18:30.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.