Στην Αθήνα ο Ισπανός αμυντικός Ματέος για λογαριασμό της ΑΕΚ
Επί ελληνικού εδάφους πάτησε το απόγευμα της Κυριακής ο Νταβίντ Ματέος, ο οποίος γύρω στις 4.30μ.μ. βγήκε από την αίθουσα αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος» κρατώντας δύο βαλίτσες και συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του συναντήθηκε με ανθρώπους της ΑΕΚ που τον υποδέχτηκαν. Το πρωί της Δευτέρας, ο Ματέος αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του και το απόγευμα θα τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση στα Σπάτα.
Επί ελληνικού εδάφους πάτησε το απόγευμα της Κυριακής ο Νταβίντ Ματέος, ο οποίος γύρω στις 4.30μ.μ. βγήκε από την αίθουσα αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος» κρατώντας δύο βαλίτσες και συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του συναντήθηκε με ανθρώπους της ΑΕΚ που τον υποδέχτηκαν.
Ο Ματέος πολιορκήθηκε από τους ρεπόρτερ της «Ένωσης», αλλά αρνήθηκε ευγενικά να κάνει δηλώσεις. Ο Ισπανός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης οδηγήθηκε σε ξενοδοχείο της Aττικής Οδού, όπου και θα παραμένει.
Το πρωί της Δευτέρας, ο Ματέος αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του και το απόγευμα θα τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση στα Σπάτα.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.