Στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας οι Τσιάβου, Γιατζίδου
Την απευθείας πρόκρισης στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών εξασφάλισαν η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας ανδρών-γυναικών που βρίσκεται σε εξέλιξη στην λίμνη Καραπίρο της Νέας Ζηλανδίας.
Την απευθείας πρόκρισης στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών εξασφάλισαν η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας ανδρών-γυναικών που βρίσκεται σε εξέλιξη στην λίμνη Καραπίρο της Νέας Ζηλανδίας.
Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε δεύτερο με 6.56.55 με πρώτο το πλήρωμα από τον Καναδά (Τζένεριχ και Κάμερον) που έκανε χρόνο 6.54.14.
λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων, πραγματοποιήθηκαν μόνο πέντε προκριματικές κούρσες και στη συνέχεια οι αγώνες αναβλήθηκαν για τα ξημερώματα της Τρίτης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αταμάν: «Θα είμαστε σίγουρα στο Final Four της Euroleague»
- Το βήμα τίτλου της Άρσεναλ και η επίθεση του Χιούρτζελερ στους «κανονιέρηδες»
- Παναθηναϊκός: Με Χολμς κόντρα στον Ολυμπιακό, κρίνεται του Λεσόρ
- Αλλαγές στα πλέι-οφ ανόδου ανακοίνωσε η Τσάμπιονσιπ
- Ολυμπιακός: Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Ροντινέι
- Από το πλατό του Ted Lasso στα γήπεδα των ΗΠΑ: Ο Κρίστο Φερνάντες ονειρεύεται να γίνει ποδοσφαιριστής στα 35 του
- «Δεν ξέρεις τη δουλειά σου, αύριο θα σε αναφέρω» – Η ένταση που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή (vid)
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)





















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442