Υιοθετούμε τα «θέλω» του Σάντος, υποστηρίζει ο Σηφάκης
Ο τερματοφύλακας του Αρη και της εθνικής ομάδας, Μιχάλης Σηφάκης, υπογράμμισε ότι η καλή εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τη Λετονία οφείλεται εν πολλοίς και στο ότι οι διεθνείς άρχισαν να αφομοιώνουν τη φιλοσοφία του Φερνάντο Σάντος.
Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra», ο τερματοφύλακας του Αρη και της εθνικής ομάδας, Μιχάλης Σηφάκης, υπογράμμισε ότι η καλή εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τη Λετονία οφείλεται εν πολλοίς και στο ότι οι διεθνείς άρχισαν να αφομοιώνουν τη φιλοσοφία του Φερνάντο Σάντος.
«Πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι υιοθετούμε τα «θέλω» του Σάντος. Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ με τη Λετονία. Παίξαμε αρκετά καλά. Στο πρώτο ημίχρονο θέλαμε πολύ να πετύχουμε κάποιο τέρμα και γι΄ αυτό κάναμε κάποιες βεβιασμένες κινήσεις. Παρόλα αυτά παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο και πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ» δήλωσε ο Σηφάκης και συνέχισε:
«Η ομάδα είχε σιγουριά και στα 94 λεπτά που αγωνίστηκε. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις φάσεις. Δεν κάνανε κάποια επικίνδυνη φάση οι παίκτες της Λετονίας και δεν μας δημιούργησαν κάποιο άγχος. Τώρα αυτό που θέλουμε είναι δύο νίκες. Ακόμα και η ισοπαλία δεν μας κάνει».
Ο Σηφάκης εστίασε επίσης στην καλή συνεργασία με τους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας: «Υπάρχει επικοινωνία και αλληλοκάλυψη και με τον Αβραάμ και με τον Παπασταθόπουλο. Είμαστε πιο ομοιογενείς τώρα. Οι περισσότεροι ήμασταν μαζί και στην Ελπίδων».
Ο διεθνής τερματοφύλακας ρωτήθηκε και για τις κλήσεις του ομοσπονδιακού εκλέκτορα. «Με τις μέχρι τώρα κλήσεις που κάνει ο Σάντος, δείχνουν ότι ανταμείβει τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται καλά με τις ομάδες τους, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που η εθνική έχει παιχνίδι. Είναι σωστό και λογικό αυτό, γιατί με αυτό τον τρόπο, εκτός του ότι τους ανταμείβει, δίνει κίνητρο και στους άλλους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ακόμη κληθεί στην εθνική, να δουλέψουν περισσότερο» είπε και συνέχισε:
«Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Φετφατζίδης. Είχε δυο καλούς μήνες, είχαμε κάποιες απουσίες και του δόθηκε η ευκαιρία και έτσι έκανε και την πρώτη του συμμετοχή. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσαρμοζόμαστε στην φιλοσοφία του εκάστοτε προπονητή για να μπορέσει να λειτουργήσει η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υπόθεση κατασκοπείας: Δεν κατονόμασε συνεργούς εντός των Ενόπλων Δυνάμεων ο σμήναρχος – Νέες έρευνες
- «Ποιο είναι τo celebrity crush μου; Αυτό που παντρεύτηκα!» – Ο Μπίλι Κράνταπ είναι τυχερός
- 1-2-3 Πολλοί ΟΠΕΚΕΠΕ!
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- Marseaux: Το τραγούδι της «Hanomai» γίνεται video game με πρωταγωνίστρια την ίδια
- Ζελένσκι: Ανακοινώνει δημοψήφισμα και προεδρικές εκλογές στην επέτειο των τεσσάρων χρόνων πολέμου
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442