Οι Σέρβοι θέλουν την παραμονή του Ίβκοβιτς στην εθνική
Κατά τη συνεδρίασή του την Πέμπτη, το κεντρικό συμβούλιο της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ συμφώνησε ομόφωνα για παραμονή του Ντούσαν Ιβκοβιτς στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.
Κατά τη συνεδρίασή του την Πέμπτη, το κεντρικό συμβούλιο της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ συμφώνησε ομόφωνα για παραμονή του Ντούσαν Ιβκοβιτς στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.
Η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ 2009 (Πολωνία) και η κατάληψη της 4ης θέσης στο Μουντομπάσκετ 2010 (Τουρκία) θεωρείται δικό του επίτευγμα, αφού «έχτισε» μια νεανική ομάδα, μετά από πρόωρους αποκλεισμούς στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου (2005) και της Ισπανίας (2007).
Οι όποιες αρχικές ενστάσεις, λόγω της εργασίας του στον Ολυμπιακό, ξεπεράστηκαν και πλέον απομένει η απάντηση του τεχνικού των Πειραιωτών.
Στον «σοφό» οφείλεται, πάντως, ένα υπέρογκο ποσό δεδουλευμένων από τη σερβική ομοσπονδία.
Στο εγγύς μέλλον ο Ίβκοβιτς θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Ντράγκαν Κάπισιτς, προκειμένου να συζητήσουν τις παραμέτρους για συνεργασία μέχρι και το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας (2011) και γιατί όχι μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (2012).
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από τους οπαδούς του ΟΦΗ, καθώς από την Τρίτη (24/3) έχουν φύγει παραπάνω από 4.200 εισιτήρια, μαζί με τα τρία τσάρτερ.
Με υπουργική απόφαση του Γιάννη Βρούτση ο πρόεδρος θα αμείβεται με 400 ευρώ ανά συνεδρίαση και μέχρι 12 τον μήνα. Διαβάστε για τον αναπληρωτή πρόεδρο και για τα μέλη
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας