Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα τη Δευτέρα το βράδυ, έχοντας ως βασικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στη διαιτησία. Οι δύο άντρες μίλησαν για περίπου τρεις ώρες για τη γραμμή που θα ακολουθήσουν στο θέμα της διαιτησίας.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα τη Δευτέρα το βράδυ, έχοντας ως βασικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στη διαιτησία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φως των Σπορ» οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του Μαρινάκη και μίλησαν για περίπου τρεις ώρες για τη γραμμή που θα ακολουθήσουν στο θέμα της διαιτησίας.
Ο Πατέρας είχε εκφράσει τη διάθεση με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM τη Δευτέρα, να συνταχθεί με το μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού για την αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συναντηθεί τη Δευτέρα και με τον Πιλάβιο στον οποίο επεσήμανε τη σκληρή στάση που θα κρατήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο μέλλον σε περιπτώσεις ανάλογες του Δαλούκα.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η γεωγραφική έκταση, η αύξηση των ομάδων και τα αεροπορικά ταξίδια εκτοξεύουν το ανθρακικό αποτύπωμα του Μουντιάλ – Προβληματισμός για το μέλλον των μεγάλων διοργανώσεων.
Νίκη με την οποία επέστρεψε στην 4η θέση (12-7) πέτυχε οΠΑΟΚ και έχει, πλέον, μια ακόμη εξ αναβολής εκκρεμότητε, αυτήν, εντός έδρας, απέναντι στον Άρη (15/4, εξ’ αναβολής για την 21η αγωνιστική).