Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα τη Δευτέρα το βράδυ, έχοντας ως βασικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στη διαιτησία. Οι δύο άντρες μίλησαν για περίπου τρεις ώρες για τη γραμμή που θα ακολουθήσουν στο θέμα της διαιτησίας.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα τη Δευτέρα το βράδυ, έχοντας ως βασικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στη διαιτησία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φως των Σπορ» οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του Μαρινάκη και μίλησαν για περίπου τρεις ώρες για τη γραμμή που θα ακολουθήσουν στο θέμα της διαιτησίας.
Ο Πατέρας είχε εκφράσει τη διάθεση με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM τη Δευτέρα, να συνταχθεί με το μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού για την αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συναντηθεί τη Δευτέρα και με τον Πιλάβιο στον οποίο επεσήμανε τη σκληρή στάση που θα κρατήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο μέλλον σε περιπτώσεις ανάλογες του Δαλούκα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.