Πρεμιέρα της εθνικής στα προκριματικά του EURO 2012
Την περιπετειά της στα προκριματικά του EURO 2012 ξεκινά η εθνική, σήμερα Παρασκευή (21:45) στη Καραϊσκάκη. Με αντίπαλο την Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια οι Ελληνες διεθνείς θέλουν να μπουν με το δεξί και να συνδυάσουν με θετικό ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντος σε επίσημες διοργανώσεις...
Την περιπετειά της στα προκριματικά του EURO 2012 ξεκινά η εθνική, σήμερα Παρασκευή (21:45) στη Καραϊσκάκη. Με αντίπαλο την Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια οι Ελληνες διεθνείς θέλουν να μπουν με το δεξί και να συνδυάσουν με θετικό ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντος σε επίσημες διοργανώσεις.
Σάντος προτίθεται να παρατάξει με 4-4-2 σε ρόμβο τη «γαλανόλευκη», αλλάζοντας ρόλο σε κάποιους από τους παίκτες της ομάδας.
Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σεϊταρίδη (ή Βύντρα), Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος (εκτός αν γίνει η έκπληξη με τον Μαλεζά) και Σπυρόπουλο.
Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα παίξει ο Κατσουράνης, έχοντας στα πλάγια τους Τοροσίδη, Καραγκούνη και πιο μπροστά θα είναι ο Σαμαράς. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Γκέκας και ο Σαλπιγγίδης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Μιχαηλίδης, Τζαβέλλας, Μανιάτης, Καφές, Τζιόλης, Νίνης, Μήτρογλου και Πετρόπουλος.
Οι παίκτες δεν έχουν μεγάλες διαφορές με τις επιλογές Ρεχάγκελ, ωστόσο η φιλοσοφία είναι εντελώς διαφορετική και απομένει να φανεί κατά πόσο θα λειτουργήσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το βήμα τίτλου της Άρσεναλ και η επίθεση του Χιούρτζελερ στους «κανονιέρηδες»
- Παναθηναϊκός: Με Χολμς κόντρα στον Ολυμπιακό, κρίνεται του Λεσόρ
- Αλλαγές στα πλέι-οφ ανόδου ανακοίνωσε η Τσάμπιονσιπ
- Ολυμπιακός: Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Ροντινέι
- Από το πλατό του Ted Lasso στα γήπεδα των ΗΠΑ: Ο Κρίστο Φερνάντες ονειρεύεται να γίνει ποδοσφαιριστής στα 35 του
- «Δεν ξέρεις τη δουλειά σου, αύριο θα σε αναφέρω» – Η ένταση που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή (vid)
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
- Το στάδιο Αζάντι στην Τεχεράνη έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442