Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι και με την... βούλα από το
απόγευμα της Δευτέρας ο Σίντνεϊ Γκοβού. Την ίδια ώρα γερμανικά
δημοσιεύματα, κάνουν λόγο πως ο Μαρσέλο Μπορντόν, οδεύει προς το Κατάρ
και στην Αλ Ραγιάρ Σπορτς.
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι και με την… βούλα από το απόγευμα της Δευτέρας ο Σίντνεϊ Γκοβού. Την ίδια ώρα γερμανικά δημοσιεύματα, κάνουν λόγο πως ο Μαρσέλο Μπορντόν, οδεύει προς το Κατάρ και στην Αλ Ραγιάρ Σπορτς.
Ο Γάλλος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας με τους πράσινους, οι οποίοι ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 31χρονου άσου.
Σεφτέ στο μεταγραφικό παζάρι με τον πλέον εμφατικό τρόπο έκανε ο Παναθηναϊκός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Σίντνεϊ Γκοβού, λίγη ώρα πριν την επίσημη πρώτη προπόνηση του «Τριφυλλιού» στην Παιανία.
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με το διεθνή Γάλλο ποδοσφαιριστή Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Μόλις ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής ο Γκοβού έφυγε… σφαίρα για τις εγκαταστάσεις της ομάδας, όπου θα δώσει κανονικά το «παρών» και αναμένεται να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.
Προς ναυάγιο με Μπορντόν
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα Kicker, ο Μαρσέλο Μπορντόν απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας στην Σάλκε, προκειμένου να μεταβεί στο Κατάρ για μεταγραφικούς λόγους.
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Αλ Ραγιάν και έχει μεταβεί στην Αραβία, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί τις επόμενες ώρες, τότε ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλη λύση για την άμυνα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.