Άλλο ένα επεισόδιο στην κόντρα Μαραντόνα - Πελέ έγραψε ο δεύτερος με
αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Αργεντινού σε βάρος του. Αυτή τη φορά
βέβαια το «μαύρο διαμάντι» καταφέρθηκε και εναντίον του Ομοσπονδιακού
προπονητή της Βραζιλίας, Κάρλος Ντούνγκα, λέγοντας πως το ποδόσφαιρο που
παίζει η «σελεσάο» βασίζεται αποκλειστικά στις αντεπιθέσεις και δεν
έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Άλλο ένα επεισόδιο στην κόντρα Μαραντόνα – Πελέ έγραψε ο δεύτερος με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Αργεντινού σε βάρος του. Αυτή τη φορά βέβαια το «μαύρο διαμάντι» καταφέρθηκε και εναντίον του Ομοσπονδιακού προπονητή της Βραζιλίας, Κάρλος Ντούνγκα, λέγοντας πως το ποδόσφαιρο που παίζει η «σελεσάο» βασίζεται αποκλειστικά στις αντεπιθέσεις και δεν έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας.
«Τι είδους ποδόσφαιρο είναι αυτό που προσπαθεί να κοντρολάρει το παιχνίδι με μόλις έναν επιθετικό;» δήλωσε ο Πελέ σε γερμανικά ΜΜΕ.
Αναφερόμενος στον τρόπο παιχνιδιού της «αλμπιτσελέστε» και τον ρόλο του Μέσι, είπε:
«Δεν έχω πρόβλημα με τον Μαραντόνα, απλά δεν θεωρώ πως είναι καλός προπονητής. Ακολουθεί ένα λουσάτο τρόπο ζωής κι αυτό σπάνια κάνει καλό σε μία ομάδα» τόνισε ο Πελέ, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε και στον Κάρλος Ντούνγκα, λέγοντας:
«Εγώ ήμουν επιθετικός και πάντα ήθελα να σκοράρω γκολ. Αυτό ήταν το σημαντικότερο γιατί ενθάρρυνε τους οπαδούς. Από την άλλη, η τωρινή ομάδα παίζει με αντεπιθέσεις και δεν έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας. Η θέληση να κρατήσουμε την μπάλα και να ελέγξουμε τον αντίπαλο έχει πλέον χαθεί».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας