Προτίμηση στους... Σενεγαλέζους δείχνει η ΑΕΚ, αφού μετά τον Πάπα
Μπούπα Ντίοπ άλλο ένα βασικό στέλεχος της Εθνικής Σενεγάλης, βρίσκεται
στο στόχαστρο της Ένωσης. Πρόκειται για τον Μπουκαρί Ντραμέ, ο οποίος
προταθεί στον «δικέφαλο» και εξετάζεται σοβαρά.
Προτίμηση στους… Σενεγαλέζους δείχνει η ΑΕΚ, αφού μετά τον Πάπα Μπούπα Ντίοπ άλλο ένα βασικό στέλεχος της Εθνικής Σενεγάλης, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ένωσης. Πρόκειται για τον Μπουκαρί Ντραμέ, ο οποίος προταθεί στον «δικέφαλο» και εξετάζεται σοβαρά.
Ο Ντραμέ είναι 25 ετών, αριστερό μπακ και αγωνίζεται στην Σοσό από το καλοκαίρι του 2007 όταν μετακόμισε εκεί από την Παρί Σ.Ζ. Στη σεζόν που τελείωσε είχε 24 συμμετοχές, τις 22 στο πρωτάθλημα, ενώ την περίοδο 2008-2009 είχε δοθεί δανεικός στην Ρεάλ Σοσιεδάδ όπου δεν έκανε σπουδαία πράγματα αφού έπαιξε μόνο δύο ματς.
Το συμβόλαιο του Ντραμέ τελειώνει το 2011, ωστόσο δεν αποτελεί ακριβή περίπτωση. Εκτιμάται πως οι αξιώσεις της Σοσό δεν ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη στην Γαλλική ομάδα είναι περίπου 400.000 ευρώ.
Κύριο χαρακτηριστικό του Σενεγαλέζου μπακ είναι η ταχύτητα, ενώ θετικό είναι το γεγονός ότι δεν καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ, καθότι διαθέτει Γαλλικό διαβατήριο.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.