Μπορεί το Μαρούσι να ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως στα μάτια του Γιώργου Μπαρτζώκα, η ομάδα των βορείων προαστίων φαντάζει νικήτρια. «Θεωρούμε τους εαυτούς μας νικητές. Δείξαμε, ωστόσο, ότι η παρουσία μας στην Ευρωλίγκα δεν θα είναι διαδικαστική» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μπορεί το Μαρούσι να ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως στα μάτια του Γιώργου Μπαρτζώκα, η ομάδα των βορείων προαστίων φαντάζει νικήτρια. «Θεωρούμε τους εαυτούς μας νικητές. Δείξαμε, ωστόσο, ότι η παρουσία μας στην Ευρωλίγκα δεν θα είναι διαδικαστική» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε:
«Σαφώς υπήρξε μια ολιγωρία για να μπει το σουτ. Ήταν τυχερό, αλλά έγινε και κάποιο λάθος το οποίο δεν έχει σημασία να αναλύσουμε τώρα. Ήταν μεγάλο και δύσκολο το σουτ του Κριάπα και ίσως αν δεν τον μάρκαρε ο Μαυροειδής ο οποίος είναι 2.10, να μην έδινε τόση καμπύλη στο σουτ του και να μην ήταν τόσο καλό. Ολα αυτά, όμως, είναι εικασίες. Ήταν ένα μεγάλο σουτ και έτυχε να μπει.
» Είχαμε μια καλή ευκαιρία να δείξουμε τι ομάδα έχουμε και πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε. Γενικά κάναμε καλή εμφάνιση ειδικά στην άμυνα. Φτάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο να θεωρούμε τους εαυτούς μας νικητές, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Είτε κερδίζαμε είτε χάναμε είχα αποφασίσει να πω στους παίκτες μου να ξεχάσουν το ματς άμεσα καθώς έχουμε πολλές υποχρεώσεις.
» Ο αγώνας του Σαββάτου είναι εξίσου σημαντικός για εμάς. Δείξαμε, ωστόσο, ότι η παρουσία μας στην Ευρωλίγκα δεν θα είναι διαδικαστική. Έχουμε την ποιότητα και την δυνατότητα να εκπροσωπήσουμε άξια την χώρα μας».
ΑΠό την πλευρά του, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Ευγκένι Πασούτιν, είπε:
«Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι όπως ακριβώς το περιμέναμε. Το Μαρούσι έχει καλή ομάδα, καλό προπονητή και ξέραμε ότι θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Ευτυχώς οι ηγέτες μας Σισκάουσκας, Χόλντεν και Λάγκτον μας έδωσαν λύσεις στην επίθεση, όπου αντιμετωπίζουμε πρόβλημα και πήραμε τη νίκη.
» Στην τελευταία επίθεση οι παίκτες μου έκαναν αυτό ακριβώς που τους ζήτησα. Απλώθηκαν στο γήπεδο σε διαφορετικές κατευθύνσεις, ο Πλάνινιτς έκανε την κατάλληλη πάσα στον ελεύθερο παίκτη και μπήκε το σουτ. Έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και δεν έχουμε δέσει ακόμη, αλλά η ΤΣΣΚΑ ακόμη και να μείνει με πέντε παίκτες θα παλεύει για τους ίδιους στόχους. Οι στόχοι δεν αλλάζουν».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.